1955 yılında İsveç'te kurulan Tele Radio firması kablosuz kontrol birimleri üretimi konusunda 60 yılı aşan tecrübesi ile sektörünün öncü firmalarından birisidir. Tamamı kendi bünyesinde bulunan Ar&Ge faaliyetlerinin merkezinde, önce güvenlik ilkesi ile araştırma ve geliştirme çalışmalarını hızla ve heyecanla devam ettirmektedir. Bugün artık bir grup şirketlerine dönüşmüş olan Tele Radio İsveç merkezli olup, Avrupa, Amerika, Avustralya ve Asya'da şubeleri ve dünya çapında distribütör ve bayiliklikleri ile güvenilir, yaygın bir marka olmanın mutluğunu müşterileri ile birlikte yaşamaktadır.


Standart bir ürün gamına sahip olan Tele Radio, çevre birimi ürünü üretme misyonuna uygun olarak müşteri ve uygulama özeline uygun özel üretimlere sürekli olarak kapılarını açık tutmaktadır. Kontrol birimleri ve görsellik olarak talep edilen her türlü özel isteği karşılamak amacı ile oluşturulmuş özel bir ekip taleplerinizi heyecen ile beklemektedir.


Tele Radio sahip olduğu ISO9001 Kalite Yönetim Sertifikası ile kalite, sorumluluk, kaynaklar, ürün geliştirme ve ölçme, analiz ve iyileştirmeleri hedefler.


Ayrıca sahip olunan çevre duyarlılığı ile edinilen ISO14001 sertifikası ise kirliliği önlememizi talep eder, şirket yönetimi olarak yıldan yıla iyileşme konusunda tüm sorumluluğu alıyoruz. AR-GE’mizin hedefi REACH ve ROHs standartlarına ulaşmaktır. REACH, Avrupa Birliği regülasyonudur, Avrupa’daki kimya endüstrisini geliştirirken, kimyasallar nedeniyle oluşacak risklerden insan sağlığını ve çevreyi korumak için adapte edilmiştir.